Naujuoju Lietuvos žaliųjų partijos Prienų skyriaus pirmininku tapo Antanas Gustaitis

  • Post category:Naujienos

Spalio 16 d. Prienuose vykusiame Lietuvos žaliųjų partijos Prienų skyriaus reorganizaciniame susirinkime pirmininku išrinktas aktyviai visuomeninėje ir politinėje miesto veikloje ilgus metus dalyvaujantis, buvęs Prienų meras Antanas Gustaitis. 

Naujasis Lietuvos žaliųjų partijos Prienų skyriaus pirmininkas imasi stiprinti partijos skyrių, telkti ir vesti narius į savivaldybių tarybų rinkimus.

„Prienai šiandien turi daugybę problemų, kurios nesprendžiamos jau eilę metų. Artėja šildymo sezonas, kuris Prienų miesto gyventojams kiekvienais metais tampa nemažu finansiniu išbandymu, nes čia šildymas yra vienas brangiausių Lietuvoje. Lietuvos žaliųjų partija turi patikimų sprendimų, kurie ne tik padėtų sumažinti šildymo kainas, bet ir sukurtų daugiau darbo vietų rajone, todėl šios politinė jėgos atstovų šiandien labai reikia Prienų rajono savivaldybės taryboje“, – sakė A. Gustaitis.

Pasak A. Gustaičio, šiandien svarbiausias jo, kaip Lietuvos žaliųjų partijos Prienų skyriaus pirmininko, uždavinys – suburti gerą komandą, kuri galėtų sėkmingai pasirodyti savivaldybių tarybų rinkimuose ir aktyviai įsijungti į Prienų rajono savivaldybės tarybos darbą.

Partijos Prienų skyriaus reorganizaciniame posėdyje dalyvavęs Lietuvos žaliųjų partijos pirmininkas, Seimo narys Linas Balsys pasidžiaugė, kad skyriaus „vairas“ atiduotas į patikimas rankas.

„Džiaugiuosi, jog, norėdami spręsti miesto ir rajono problemas, tokie aktyvūs Prienų visuomenininkai, politikai, kaip Antanas Gustaitis, įsilieja į Lietuvos žaliųjų partijos gretas, burdami kompetentingus žmones, kurie gali savo rajono žmonių labui nuveikti daug gero. Esu tikras, jog A. Gustaitis bus ir vienas stipriausių kandidatų į Prienų savivaldybės  merus, kuriuos šiemet pirmą kartą rinksime tiesiogiai“, – sakė L. Balsys.