Veisiejai domisi žaliosiomis idėjomis

  • Post category:Naujienos

Š.m. balandžio 12 d. Lietuvos žaliųjų partijos pirmininkas, Seimo narys Linas Balsys, kartu su Partijos atsakinguoju sekretoriumi Gintaru Saldžiūnu ir Tarybos pirmininku Remigijumi Lapinsku apsilankė Veisiejų seniūnijoje, kur į susitikimą atvyko aktyviausi rajono bendruomenių atstovai, Lazdijų rajono skyriaus pirmininkas Algirdas Dimša, Lazdijų mero patarėjas Rytis Saladinskas, Veisiejų seniūnas Zenonas Sabaliauskas.

Susirinkusieji pasikeitė nuomonėmis apie naujausias  Lietuvos aktualijas, palietė teisėtvarkos, medžioklės įstatymo pataisų, regioninių parkų ir draustinių, atominės elektrinės, biokogeneracinių jėgainių, saulės energijos ir kitus klausimus. Linas Balsys bei Remigijus Lapinskas papasakojo apie žaliųjų nuostatas bei veiklos kryptis.

Susitikimo metu taip pat aptartas Žaliųjų partijos skyrių atstovų dalyvavimas 2015 m. Savivaldybių Tarybų rinkimuose, paminėti klausimai, kurie svarbūs žaliesiems ir aktualūs Veisiejų gyventojams, todėl galėtų būti įtraukti į rinkimines programas.