Vilniaus Regata 2014. Kviečiame plaukti!

  • Post category:Naujienos

Pirmąjį rugsėjo šeštadienį (2014-09-06) kviečiame į Vilniaus regatą ir plaukti Nerimi Vilniuje. Plaukti bus galima bet kokiomis irklu varomomis plaukimo priemonėmis. Plaukti kviečiame ir patyrusius irkluotojus, ir vilniečius, nei karto nelaikiusius irklo rankoje. Atstumas 10 km. Plaukimas užtruks 1 – 2 valandas. Startas Valakampiuose, finišas- Žvėryne. Masiniame plaukime dalyvaus šimtai irkluotojų. Galima plaukti ir visai neirkluojant. Srovė atplukdys per 3 val. Apsirenkite šventiškai. Įsteigtas prizas už orginaliausią aprangą. Plaukite su savo atžalomis. Jauniausiųjų dalyvių laukia prizai. Nepamirškite fotoaparatų. Vaizdai iš upės nuostabūs. Gelbėjimo liemenės privalomos. Dalyviai bus apdovanoti diplomais, pažyminčiais Jūsų trąsoje sugaištą laiką. Nugalėtojai kiekvienoje laivų klasėje bus apdovanoti prizais. Kviečiame registruotis internetu.

Registruojantis reikia užpildyti paraišką, kurią rasite čia. Paraiškoje reikia nurodyti laivo klasę.  Paraišką išsiųskite elektroniniu laišku adresu:vilniaus.regata@gmail.com Teisingai užpildę paraišką sulauksite patvirtinimo ir pranešimo apie jums suteiktą starto numerį. Startas mokamas. Už plaukimą geriausia sumokėti iš anksto į Vilniaus sporto ir turizmo klubo “Regata” atsiskaitomąją sąskaitą Nr. LT047044060001548243 SEB banke. Kaina irkluotojams iki 18 metų – 10 Lt, vyresniems – 15 Lt. Galima mokėti už kelis irkluotojus vienu pavedimu, pavedime nurodant laivų starto numerius. Internetinė registracija vyks iki 2014-09-04 d. 22.00 val. Po šio laiko registruotis plaukimui bus galima starto vietoje. Registruojantis starto vietoje- gerokai brangiau.Po apdovanojimų mūsų laukia tradicinė loterija, kurioje dalyvauja visi plaukusieji. Burtų keliu bus išdalinti rėmėjų prizai. Vertingiausias prizas – baidarė!

 Išsamesnė informacija varžybų nuostatuose.

Plaukimo priemonių nuoma plaukimui.

Jei neturite laivo, ne bėda. Jūs jį galite išsinuomuoti pas mūsų partnerius. Nuomojamos baidarės, kanojos ir plaustai. Užsisakę laivą, jį rasite starte, o finišavę, jį galėsite priduoti organizatoriams.

http://www.regata.lt/images/NaujienuFoto/Regata_2014.jpg