Lietuvos žaliųjų partijos skyrius – nuo šiol ir Kėdainiuose

  • Post category:Naujienos

Po steigiamojo susirinkimo įkurtas Lietuvos žaliųjų partijos Kėdainių skyrius, jo pirmininku išrinktas Česlovas Šliavas.

„Džiaugiuosi, kad į Lietuvos žaliųjų partijos gretas įsilieja vis daugiau aktyvių, neabejingų mūsų idėjoms žmonių. Naują partijos skyrių subūrė įvairių sričių specialistai, tarp kurių yra dirbančių atsinaujinančios energetikos sektoriuje, užsiimančių ekologiniu ūkininkavimu ir net ekologinių inovacijų kūrimu. Lietuvos regionuose atsiranda vis daugiau žmonių, galvojančių apie aplinkos tausojimą, ieškančių aplinkosauginių, socialinių ir kitų problemų sprendimo būdų, jiems priimtinas mūsų naujas požiūris į ekonomiką, socialinį teisingumą, investicijų pritraukimą bei naujų darbo vietų kūrimą. Puiku, jog aktyvūs kėdainiečiai siekia spręsti miesto problemas, prisijungdami prie mūsų partijos“, –  sakė Lietuvos žaliųjų partijos pirmininkas Linas Balsys.

Lietuvos žaliųjų partijos Kėdainius skyrius jau pradeda aktyviai ruoštis savivaldybių tarybų rinkimams ir rengiasi pasiūlyti daugybę originalių ir miestui naudingų sprendimų.

Plačiau apie steigiamąjį Lietuvos žaliųjų partijos Kėdainių skyriaus susirinkimą – Kėdainių krašto televizijos žinių reportaže http://www.youtube.com/watch?v=FUAQlWyd93s&list=UUpdL5gdJw-wiJjix4f7wyuw

Kedainių skyrius 2

Kedainių skyrius 5

Kėdainių skyriaus 3

Kėdainių skyriaus 4

Kėdainių skyriaus įkūrimas